Transparenta Sopsäckar

Polynova Nissen tillverkar många olika sorters sopsäckar; bland annat transparenta sopsäckar. Vi vill att våra kunder ska hitta vad de söker.

En stor fördel med oss är att vi inte är låsta till ett standardsortiment, utan vi hjälper gärna våra kunder med specialanpassade produkter.

Med ett brett sortiment av säckar kan vi erbjuda alternativa lösningar när det gäller val av material. Vi har säckar tillvekade av 100% återvunnen polyeten, ny råvara eller coextruderade (50% ny råvara - 50% återvunnen polyeten i olika skikt). I vårt produktsortiment ingår även säckar för optisk källsortering. Det innebär att säckarna ingår som en viktig del i ett källsorteringssystem. Dessutom har vi säckar producerade av biologiskt nedbrytbara material, PolyNATURE.

Vi på Polynova Nissen värnar om miljön och är noga med vad för typ av material våra säckar tillverkas av. Vi erbjuder alltid ett miljövänligt alternativ, allt för att du som kund ska kunna välja att värna om miljön när du köper sopsäckar. Kan vi vara med och bidra till en bättre miljö vill vi göra det.

Varmt välkommen till oss - en partner som bryr sig och som värnar om att du ska hitta den säck du söker.