Täckfolie Transparent

Med Polynova Nissens 35-åriga erfarenhet har vi samlat på oss en gedigen kunskap om byggprodukter och transparent täckfolie. Vi kan hjälpa dig att hitta rätt produkt till rätt ändamål.

Förutom transparant täckfolie så erbjuder vi våra kunder olika typer av byggfolie, polyetenväv och presenningar. Vi är idag en av Sveriges ledande aktörer på området och är intresserade av hur vi kan hjälpa dig!

Byggfolie

Polynova Nissen erbjuder miljöfolie, som är tillverkad återvunnen LD-polyeten, samt täckfolie av återvinningsbar LD-polyeten. Vi levererar även täckfolie i konsumentförpackning.

Polyetenväv

Vi erbjuder olika typer av polyetenväv: armerad, genomtrampningsskydd, underlagstak samt kombinationsfolie. De finns som UV-stabiliserade och åldringsbeständiga. Vi har också flamskyddad fasadväv, samt sommar- och vinterväv.

Presenningar

Vi levererar två typer av presenningar: PolyLIGHT, som är tillverkad av tvåsidigt laminerad polyeten, och PolySUPER, som är extra starka och hörnförstärkta. Vi har även UV-stabiliserad grundtäckningsduk, plastbelagd skyddspapp, bastufolie, byggtorkslang och ritningsskydd.

Vi väljer organiska material som är energieffektivt vid framställning

När man är ett stort företag måste man även värna om miljön, detta har vi på Polynova Nissen tagit på fullaste allvar. Vi är ISO certifierade enligt 9001 och 14001. Vi strävar efter att minska vår miljöbelastning genom att prioritera leverantörer som är miljöcertifierade och genom att utveckla och förbättra vårt sortiment av polyetenprodukter.

Stora delar av vårt sortiment tillverkas av just polyeten, ett organiskt material som är energieffektivt vid framställning. Polyeten har låg vikt vilket gör att transporterna minimeras och dessutom kan plasten återanvändas flera gånger.

Varmt välkommen till Polynova Nissen som bryr sig om sina kunder och värnar om miljön! Kontakta oss via telefon eller mejl!