Sopsäckar i olika storlekar och tjocklekar

Vi har ett brett sortiment av sopsäckar i olika storlekar och tjocklekar. Hos oss på Polynova Nissen kan du som kund känna säkerhet och trygghet. Med mer än 35 års erfarenhet i branschen erbjuder vi sopsäckar av plast av olika utföranden som matchar dina behov.

Då vi är måna om att kunden ska få den produkt de är ute efter är vi på Polynova Nissen inte bundna till ett standardsortiment. Vi hjälper och diskuterar med våra kunder, och anpassar oss efter deras önskemål och behov. Vi har även ett brett lagersortiment för att du som kund snabbt ska kunna få leverans av våra standard- sopsäckar.

Välj sopsäckar som värnar om miljön

Vi värnar om miljön och försöker i största möjliga mån att använda återvunnet material i våra produkter. Våra säckar under märket PolyNATURE är tillverkade av biologiskt nedbrytbar stärkelse. Dessa säckar påverkar varken växt- eller djurriket. Genom att välja dessa säckar värnar du om miljön. Vi erbjuder även PolyREG-säckar som är tillverkade av miljövänligt återvunnen polyeten. Dessa kan du även få med knytband, och i olika storlekar som säckar eller påsar.

I vårt sortiment erbjuder vi även extra starka sopsäckar där vi i tillverkningsprocessen har använt flera lager av olika varianter av polyeten för att få dem så hållbara som möjligt. Vår populäraste säck är P3-säcken, som är speciellt framtagen i tre lager prima LLD-polyeten och tål därför tungt och vått avfall.

Om du behöver en partner som bryr sig om miljön och gärna hjälper dig att anpassa produkter efter dina önskemål ska du köpa dina sopsäckar av plast hos oss. Varmt välkommen till Polynova Nissen!