Soppåsar Stockholm

Polynova Nissen har 40 års branscherfarenhet. Vi vill vara det självklara valet när du ska köpa plastpåsar i Stockholm och övriga Sverige.

Vi levererar bland annat insatspåsar till papperskorgar i en mängd storlekar och med olika slags bottensvets för att passa just ditt ändamål.

Under åren har vi skapat och byggt upp samarbeten med de främsta leverantörerna av påsar och övriga plastemballeringsprodukter världen över. Vi har en gedigen kunskap i att hitta de bästa lösningarna för våra kunder och hjälper mer än gärna till att specialanpassa produkter efter era önskemål.

Stockholms mest miljövänliga soppåsar

Dessutom måste vi som ett globalt företag tänka på miljön. Vi tillverkar nästan uteslutande våra produkter i polyeten, ett helt organisk material som är mycket energisnålt vid tillverkningen.

Vårt helt miljövänliga alternativ är PolyNATURE. De är tillverkade av biologiskt nedbrytbar stärkelse. Materialet tillåter kompostering utan någon åverkan på vare sig växt- eller djurriket.

Dessutom hjälper vi våra kunder att öka försäljningen genom utbildning, sambesök och säljstödsmaterial. Detta är en unik chans för dig som kund att få extra snurr på din försäljning.

Om du är i behov av en leverantör som värnar om miljön och bryr sig om sina kunder är det oss på Polynova Nissen du ska kontakta. Det når oss via telefon eller mejl. Varmt välkommen!