Soppåsar Malmö

Med en lokal närvaro runt om i hela Sverige levererar vi naturligtvis soppåsar till Malmö. Våra produkter finns där våra kunder är från norr till söder i vårt avlånga land.

Med våra 35 år i branschen har vi byggt upp ett nätverk med några av världens främsta leverantörer av plastprodukter inom plastemballering, exempelvis plastpåsar, sopsäckar, byggplast och industriprodukter.

Vi vill att du hör av dig till oss nästa gång du är i behov av soppåsar i Malmö. Förutom leverans av önskad produkt kan vi erbjuda kringtjänster såsom utbildning av era säljare och innovativa säljstöds- och problemlösningstjänster. Vid stora upphandlingar och anbud kan vi hjälpa till med administrativ support och gör gärna sambesök hos era kunder för att berätta om fördelarna med ett samarbete.

Naturen betyder mycket för oss - därför bryr vi oss om miljöpåverkan!

Lång erfarenhet ger även skyldigheter tycker vi, därför är vi måna om att värna om miljön. En stor del av våra produkter produceras i polyeten. Polyeten är ett helt organiskt material som är energieffektivt vid framställningen. Dessutom kan det återanvändas flera gånger innan det förbrännas. Vatten och koldioxid är de enda biprodukterna vid förbränning.

Våra påsar och säckar under märket PolyNATURE är producerade av biologiskt nedbrytbara material, råvaran utvinns huvudsakligen av majsstärkelse.

Varmt välkommen till Polynova Nissen när du är i behov av soppåsar i Malmö eller exempelvis sträckfilm, säckar, insatspåsar, blixtlås, frukt- och fryspåsar.