Soppåsar Göteborg

Med ett stort nätverk över hela Sverige kan vi på Polynova Nissen erbjuda dig soppåsar i Göteborg. Vi har ett brett lagersortiment men kan även hjälpa dig att skräddarsy en lösning så att du får exakt den produkt du söker.

Med våra 35 år i plastemballeringsbranschen har vi skaffat oss en gedigen kunskap och hanterar idag det mesta som har med plastemballering och kringliggande områden att göra. Papperskorgspåsar eller insatspåsar, finns i både HD- och LD kvalitet.

Påsarna finns i ett flertal olika storlekar och tjocklekar, anpassade för att passa olika kärl och täcka behov i många branscher. Med eller utan knythandtag beroende på just ert användningsområde. Håll utkik efter de gröna eller röda avfallspåsarna som är godkända för optisk källsortering.

Vi bistår med säljstöd och miljöinformation

Förutom att leverera olika typer av produkter vill vi även att våra återförsäljare/kunder får den kunskap de behöver om produkterna. Vi kan göra sambesök tillsammans med era säljare för att hitta den bästa lösningen för er kund. Vi bistår även med marknads - och säljmaterial och information kring produkter och miljö. Detta är en unik möjlighet för att öka ditt företags lönsamhet.

Vi hoppas att du hör av dig till oss nästa gång du är i behov av soppåsar i Göteborg. Det gäller förstås även våra andra produkter såsom byggplast, pallemballage, säckar och bärkassar. Vi vill mer än gärna hjälpa dig att finna det du söker. Varmt välkommen till ett företag som bryr sig om sina kunder och värnar om miljön!