Sopsäckar med snabb leverans

Hos oss kan du köpa sopsäckar med snabb leverans i olika storlekar och material. I vårt sortiment finns också avfallspåsar, flergångskassar, byggfolie samt pallemballage. Vi är stolta över vårt breda lagersortiment och att vi även skräddarsyr påsar efter våra kunders önskemål.

Polynova Nissen står för god service och hög kvalitet. Lång erfarenhet i plastbranschen, innebär stabilitet och goda kunskaper inom plast och emballage.

Hos oss är ingenting omöjligt utan allt går att ordna och vi kommer gärna med råd för att du som kund ska bli nöjd.

För dig som vill köpa sopsäckar som är snälla mot miljön!

Då miljö alltid legat oss varmt om hjärtat är vi noga med att värna om den. Detta har lett till att vi utvecklat en serie sopsäckar som heter PolyNATURE. Sopsäckarna är producerade av biologisk nedbrytbar stärkelse från växtriket. Materialet tillåter kompostering och har således ingen miljöpåverkan.

Huvuddelen av vårt övriga sortiment är tillverkat av polyeten, ett organiskt material som är energieffektivt vid tillverkning. Dessutom går polyeten att återanvända flera gånger innan förbränning i värmeverk. Biprodukter vid förbränningen är endast koldioxid och vatten.

Vi erbjuder utbildningar och gör sambesök

Något som gör oss unika är att vi erbjuder våra kunder kringtjänster. Inte bara produkt- och miljöinformation utan vi följer gärna med på sambesök till era kunder. Dessutom kan vi erbjuda säljutbildningar. Vi månar om våra kundrelationer och vill gärna utvecklas tillsammans med dig!

Då Polynova idag är en av Sveriges ledande aktörer i plastemballeringsbranschen ser vi ständigt ett behov av att utvecklas. Det är vi som ska leda branschen framåt och vi är noga med hur vi väljer våra produkter. De ska vara av god kvalitet samt produceras med lägsta möjliga miljöpåverkan.

När du vill köpa sopsäckar med snabb leverans, värna om miljön och dessutom få en förstklassig service är det till Polynova Nissen du ska vända dig.