Köpa Soppåsar

Vår ambition är att kunna erbjuda våra kunder en hög kvalitet oavsett om det gäller köp av soppåsar eller pallemballage.

Med våra 35 år i branschen har vi utvecklat en bred kompetens på området och kan idag erbjuda polyetenprodukter av hög kvalitet, och som dessutom är tillverkade med miljön i åtanke.

100 % biologiskt nedbrytbara soppåsar

Vi på Polynova Nissen värdesätter ett hållbart tänk. Därför har vi valt att i huvudsak arbeta med organiskt material i våra plastprodukter, polyeten. Polyetenprodukter kan användas om och om igen, vi gör nya produkter av dem eller omvandlar dem till energi genom mekanisk, kemisk bearbetning eller energiåtervinning.

Polyetenplaster används som bränslen med samma energiinnehåll som eldningsolja. Vid förbränning bildas endast vatten och koldioxid då plasten enbart består av kol. Råoljan kommer på så vis till nytta flera gånger, först som förpackning och sedan som energikälla. Vi har även plast som är producerade av biologiskt nedbrytbara material.

Det väsentliga med dem är att material som uppfyller normerna tillåter kompostering utan någon åverkan på vare sig växt- eller djurriket. Vi har soppåsar för offentlig miljö, kontoret eller hemmet i olika kvaliteter och storlekar, Har ni önskemål om tryck, storlek eller kvalitet utöver lagersortimentet är detta inga problem för oss.

Om du vill samarbeta med ett företag som inte bara säljer plastprodukter utan även hjälper ditt företag att sälja vidare produkterna till dina kunder är det oss på Polynova Nissen du ska kontakta. Välkommen!