Köpa Plastpåsar

Lång erfarenhet, 35 år i branschen betyder stabilitet och goda kunskaper inom plast och emballage. Vi har erfarenheten att hjälpa våra kunder att hitta just den plastpåse som de söker. Är du i behov av att köpa plastpåsar vill vi vara det självklara valet.

Vi har ett brett lagersortiment, men om du inte hittar vad du söker är det inga problem. Vi skräddarsyr plastpåsar efter dina behov, du kan själv bestämma mått, färg eller eventuellt tryck, till exempel din logga.

Perfekt för dig som vill köpa plastpåsar av en erfaren leverantör

Det som är unikt med Polynova Nissen är att vi finns tillgängliga i hela Sverige, från norr till söder. Vi samarbetar också med leverantörer världen över, allt för att kunna erbjuda bästa möjliga service och kvalitet. Vi är, med vår långa erfarenhet, ett av Sveriges ledande företag inom plastemballage och närliggande kategorier.

Vår ambition är att erbjuda våra kunder produkter av hög kvalitet samt att förmedla kunskap och service. Vi är miljömedvetna och många av våra produkter är tillverkade av biologiskt nedbrytbar råvara.

Vi anser att det gäller att ta hand om de resurser vi har och vi arbetar ständigt med att hålla en strikt miljöpolicy. Vi är till exempel anslutna till REPA/FTI och Normpack. Alla processer i vår verksamhet lever upp till ISO-certifieringarna 9001 och 14001.

Biologiskt nedbrytbara plastpåsar och återvunnen råvara

För att leva upp till miljömålen har Polynova Nissen en stor mängd produkter som till 100% är tillverkade av återvunnen råvara. Håll även utkik efter vår serie PolyNATURE som är tillverkade av biologiskt nedbrytbar stärkelse.

När du är i behov av att köpa plastpåsar vet du var du ska vända dig. Välj bland vårt breda lagersortiment för snabb leverans eller specialtillverka en plastpåse enligt dina önskemål om färg, tryck och mått. Varmt välkommen till Polynova Nissen!