Emballage Plast

Som ett av Sveriges ledande företag inom plastemballage har vi byggt upp en gedigen och bred kunskap inom området. Det finns inget som våra experter inte klarar av att svara på.

Vi omger oss med ledande leverantörer världen över och strävar alltid efter att utvecklas. Vi vill vara med och bidra till en hållbar utveckling och ställer därmed höga miljökrav både på våra produkter och på produktionsprocessen.

Genom att vara lyhörda och lyssna på våra kunders behov och krav har vi skapat en professionell organisation som är van vid att ge råd och tips vid köp. Oavsett om det är ett enstaka köp eller en upphandling ser vi alla kunder som viktiga. Vänder du dig till oss erbjuds du alltid en förstklassig service.

Emballage i plast med hög försträckningsgrad och god stabilitet

Med våra 35 år i branschen har vi utvecklat en gedigen erfarenhet. Vi kan svara på frågor om vad som krävs för att säkra, skydda och lagerhålla ditt gods. Vi kan förse dig med plastemballage som har en försträckningsgrad på 150 till 300%, vilket ger olika stabilitet till godset. Hos Polynova Nissen finns plastemballage för för både maskinell och manuell hantering.

Då vi är måna om våra kunder och deras försäljning erbjuder vi marknads- och säljåtgärder för att öka försäljningen. Detta kan ske på flera olika sätt. Dels kan vi förse er med säljstödsmaterial och produkt- och miljöinformation. Vi kan även utbilda er säljkår eller göra sambesök för att era kunder ska få bästa möjliga service. Vårt mål är nöjda kunder.

Om du vill ha en seriös partner som värnar om ditt företag ska du beställa emballage i plast hos oss på Polynova Nissen. Välkommen!