Bioplast företag

Då vi på Polynova Nissen värnar om miljön erbjuder vi bioplast till företag. Vår serie PolyNATURE, biologiskt nedbrytbara produkter, uppfyller alla krav i internationellt vedertagna normer; EN 13 432 samt ASTM 6 400.

Materialet tillåter kompostering utan någon påverkan på vare sig växt- eller djurriket. Genom att välja produkter ur PolyNATURE-serien värnar ni aktivt om miljön och bidrar till en långsiktig hållbar utveckling. Vi prioriterar miljövänliga alternativ och vill medverka till våra kunders bidrag till att i så stor utsträckning som möjligt använda miljövänliga produkter.

Energieffektiv bioplast med låg miljöpåverkan!

Huvuddelen av våra produkter består av polyeten. Detta är ett helt organiskt material som vid framställning är energieffektivt. Dessutom har plasten en låg vikt vilket gör att även transporter och lagerhållning har låg miljöbelastning.

Då vi värnar om miljön hjälper vi gärna ditt företag att sälja vidare produkterna. Detta kan ske genom exempelvis utbildning av era säljare. Vi kan också förse er med säljstöd samt produktinformation som kan vara värdefull för er kund vid köp av bioplast till företag. Varmt välkommen!