Gröna skoskydd

Beställa skoskydd

Dags att beställa skoskydd? Skydda dina mattor och golv och minska smutsspridningen inomhus med våra skoskydd med resår. Skoskydden har smutsavstötande egenskaper och håller dina golv fläckfria oavsett väder. Skoskydd är effektiva för i de flesta miljöer med hög hygienisk standard så som vården, livsmedelsproduktion och vid förpackning av varor.  

Skoskyddshållare för väntrummet

Vår praktiska skoskyddshållare är den perfekta produkten för väntrummet, förskolan eller offentlig miljö. I diskret design och med utbytbar refillkartong säkerställer skoskyddshållaren att det alltid finns rena skoskydd tillgängliga för dina besökare. Se en kort film om skoskyddshållaren.

Miljövänliga skoskydd

Vår gröna serie skoskydd PolyGREEN är ett bättre miljöval som tillverkas av sockerrörsbaserad, fossilfri polyeten. Skoskydden har precis samma egenskaper som om de vore tillverkade av vanlig polyeten och är helt återvinningsbara. Ett klart bättre miljöval som bidrar till minskade koldioxidutsläpp.

Skyddsprodukter

Utöver våra skoskydd har vi på Polynova Nissen ett stort sortiment av skyddsprodukter. Bland våra produkter hittar du till exempel engångsförkläden med kort eller lång ärm, besöksrockar, engångshandskar och badkarsinlägg. Läs mer om våra skyddsprodukter.

 

Behöver du beställa skoskydd eller andra skyddsprodukter? Varmt välkommen med din förfrågan!