Beställa Plastpåsar

Är du i behov av att beställa plastpåsar kan vi på Polynova Nissen erbjuda dig ett brett lagersortiment för snabb leverans. Om du även vill specialanpassa en plastpåse hjälper vi dig gärna.

Vi skräddarsyr ofta efter våra kunders önskemål och hjälper till att hitta den perfekta plastpåsen för just ditt ändamål. Nedan hittar ni några av de påsar som vi erbjuder.

För dig som vill beställa påsar som värnar om miljön

PolyNATURE- påsar är miljövänliga och materialet tillåter kompostering. Väljer du dessa påsar värnar du aktivt om miljön och bidrar till en långsiktigt hållbar utveckling.

Vi erbjuder även många olika insatspåsar till papperskorgar, de finns att erhålla i både LD, HD och LLD-polyeten. De finns på rulle eller blockade och passar fint i Basko och GB-korgar. Vi har även färgade källsorteringspåsar för optisk sortering.

Våra frukt- och fryspåsar är godkända för kontakt med livsmedel och är ett bra miljöval, tillverkade av aromtät HD-polyeten. Dessa påsar finns i olika storlekar och med förslutning. Fruktpåsarna finns både med och utan handtag. Vi erbjuder även blixtlåspåsar tillverkade i LD-polyeten som är livsmedelsgodkända. Dessa finns både med och utan skrivfält.

Sopi-påsen

Vår populära Sopi-påse kan du hitta på de flesta SJ-fordon samt på många andra bussar och tåg. Påsarna är praktiskt blockade i en pappryttare och kan enkelt avlägsnas då de är fulla.

Polynova Nissen har ett brett sortiment av påsar i olika storlekar och för olika ändamål. Vi levererar allt från livsmedelsgodkända påsar till hundpåsar, sanitetspåsar samt olika standardpåsar i dispenserkartong. Varmt välkommen till oss om du är i behov av att beställa plastpåsar!