beställa platspåsar

Beställa Plastpåsar

När du behöver beställa plastpåsar kan vi erbjuda dig ett brett lagersortiment för snabb leverans. Dessutom har vi möjlighet att specialanpassa plastpåsar utefter dina behov.

Vi skräddarsyr plastpåsar efter dina önskemål och hjälper gärna till att hitta den perfekta produkten för just ditt ändamål. Nedan hittar du några av påsarna som finns i vårt sortiment.

Plastpåsar som värnar om miljön

PolyNATURE - miljövänliga påsar gjorda av material som tillåter kompostering. Ett bra val för dig som värnar aktivt om miljön och långsiktig hållbar utveckling!

PolyGREEN - frys- och förvaringspåsar märkta med I´m Green och Svanen. Tillverkas av 95 % så kallad grön polyeten som framställs av sockerrör. Detta göra våra PolyGREEN-påsar till ett fossilfritt alternativ som bidrar till en grönare framtid. 

Insatspåsar till offentlig miljö

När du behöver påsar till kontoret eller offentlig miljö kan vi erbjuda många olika lösningar. Våra insats- och papperskorgspåsar kan beställas i  LD, HD och LLD-polyeten. Påsarna finns både på rulle och som blockade. Vi har påsar som passar fint i kärl som Basko och GB-korgar. Som komplement har vi även färgade källsorteringspåsar för optisk sopsortering.

Beställa plastpåsar för livsmedel

Söker du efter påsar för förvaring, transport eller nerfrysning av livsmedel? Då är våra frukt- och fryspåsar ett bra alternativ. Påsarna är miljövänliga och tillverkas av aromtät HD-polyeten  godkänd för kontakt med livsmedel.

Du kan beställa våra frukt- och fryspåsar i olika storlekar och med eller utan förslutning. Fruktpåsarna finns både med eller utan handtag. Vi har även livsmedelsgodkända blixtlåspåsar som tillverkas av LD-polyeten. Blixtlåspåsarna kan beställas med eller utan ett praktiskt skrivfält.

Sopi-påsen

Vår populära Sopi-påse kan du hitta på många bussar och tåg. Påsarna är praktiskt blockade i en pappryttare och kan enkelt avlägsnas när dem är fulla.

Polynova Nissen har ett brett sortiment av påsar i olika storlekar och för olika ändamål. Vi levererar allt från livsmedelsgodkända påsar till hundpåsar, sanitetspåsar samt olika standardpåsar i dispenserkartong.

Läs mer om våra plastpåsar

Varmt välkommen till oss om du är i behov av att beställa plastpåsar!