Beställa påsar med tryck

Vi på Polynova Nissen vill vara det självklara alternativet när du ska beställa påsar med tryck! Vi erbjuder många produkter som kan anpassas till era specifika behov.

Stora delar av vårt lagersortiment, såsom påsar, säckar och bärkassar, går att få i önskad design med eget mått, tryck och färg. Vi ser fram emot att skapa en unik produkt som dina kunder i sin tur kommer vara stolta över att hålla i handen.

Beställ dina påsar från Polynova Nissen - 35 år i branschen

Polynova Nissen har, med sina 35 år i plastemballagebranschen, hunnit utveckla en god kunskap inom området och erbjuder därför olika lösningar till hur du kan öka din försäljning av plastprodukter: allt från enklare plastpåsar till emballage och byggplast. Vi lämnar er inte vid en såld produkt, utan hjälper till att sälja den vidare till era kunder.

Vi samarbetar gärna med era säljare och erbjuder säljutbildningar för att hitta den bästa möjliga försäljningstaktiken för just er marknad.

Hos oss kan du beställa kassar med tryck som inte lämnar avtryck i naturen

För oss på Polynova Nissen är det också viktigt att värna om miljön och därför erbjuder vi flera miljövänliga alternativ. En stor del av vårt sortiment tillverkas av 100 % återvunnet material och vi kan erbjuda nedbrytbara påsar och produkter tillverkade enligt Zero Carbon Footprint-metoden.

Varmt välkommen till oss!