Beställa pallemballage

Beställa Pallemballage

Beställ pallemballage och skydda ditt gods mot transportskador, smuts och intrång.  Ingen vill ha skadat gods! Därför ska du använda dig av pallemballage för att säkra och skydda ditt gods under både transport och lagring. Genom att skydda ditt gods med sträckfilm kommer du få färre skadade kartonger och därmed färre reklamationer. Hos oss på Polynova Nissen kan du beställa pallemballage och övriga produkter för att skydda och säkra ditt gods vid transport och lagring. Vilken sträckfilm som passar bäst beror på vilket gods du ska emballera och om du ska använda maskin eller handsträckningsverktyg.

Skräddarsytt efter dina behov

Beställ pallemballage som är anpassat efter dina behov. Vi har sträckskydd som du kan montera både manuellt och med maskin. Oavsett vad du vill skydda så hjälper vi till att göra det på bästa möjliga vis. Vi har mångårig erfarenhet av pallemballage och goda leverantörssamarbeten. Därför kan vi hjälpa dig med lösningar som är både prisvärda och håller hög kvalitet, både för större och mindre verksamheter.

Sträckfilm

Genom att använda sträckfilm kan du skydda och säkra godset med hjälp av en tunn plastfilm. Vid emballering sträcks plastfilmen ut. Efter att filmen blivit sträckt strävar den efter att återgå till sin ursprungliga storlek. Därmed anpassar sig plastfilmen efter godsets form. Emballeringen med sträckfilm kan du utföra antingen med hjälp av maskin eller för hand.

Våra produkter

Polynova Nissen erbjuder dig ett sortiment med sträckfilm för både maskiner och handsträcksverktyg. Detta för att vårt utbud ska passa såväl dig som har storskaligt behov och dig som driver en liten verksamhet. Vårt utbud av maskinsträckfilm kan levereras med både insidigt och utsidigt klibb och klarar av försträckning upp till hela 300%

Polynova Nissen är ett av Sveriges ledande företag inom plastemballage och har byggt upp en såväl bred som djup kunskap om branschen och pallemballage.

Läs mer om våra produkter inom pallemballage

Behöver du beställa pallemballage? Varmt välkommen till Polynova Nissen, vi hjälper dig att säkra och skydda ditt gods!