Dela i sociala medier

Julhälsning och öppettider julen 2020

16 dec 2020

2020 har på många sätt varit ett annorlunda år. Vi har alla stått inför extremt tuffa utmaningar men vi har också getts möjlighet till att utvärdera, omvärdera och att hitta nya vägar. Vi vill i år mer än någonsin rikta ett stort TACK till alla kunder och samarbetspartners som liksom vi fått tänka kreativt och anpassa sig till rådande förutsättningar.

I år skippar Polynova återigen julkort och julklappar till förmån för välgörenhet. Det blir Barncancerfonden och Världsnaturfonden som får ett bidrag till sitt viktiga arbete.

 

Några ord på vägen…

Nu stundar en alldeles särskild tid,

som vi längtar till varje år

När ljusen brinner i vart hus,

och allt gott man ger och får

 

För vad slår egentligen en stilla promenad,

i ljuset av glittrande stjärnor

eller uppesittarkvällens förväntansfulla skimmer,

efter allsång av tomtar och tärnor

 

I juletid kan var stund präglas av magi,

så ta nu tillvara på ögonblicken innan de är förbi

 

Öppettider under jul och mellandagarna

 Ons 23/12 8.10 - 15.00

Julafton, juldagen, annandag jul stängt

Mån 28/12 8.10 - 16.45

Tis 29/12 8.10 - 16.45

Ons 30/12 8.10 - 15.00

Nyårsafton, nyårsdagen stängt

4/1 8.10 - 16.45

5/1 8.10 - 13.00

Trettondagen stängt

 

Välj en annan nyhet

Visste du att vi har papperssäckar i vårt sortiment?

9 feb 2021
Polynova är helt klart mest känt för sina kvalitetsprodukter i polyeten. Men till vissa ändamål är det faktiskt papper som lämpar sig bäst. I vårt sortiment hittar du papperssäckar tillverkade av våtstarkt kraftpapper som gör dem till stabila alternativ...

Upptäck våra snygga flergångskassar

19 jan 2021
I bilen, i butiken, till tvätten, i skogen, på kalas, till veden, i skolan, till mat, på båten... Varje dag gör vi val som påverkar oss på kort men även på lång sikt. Varje dag påverkas miljön av de val vi människor gör. Vilken mat vi väljer att äta, vi...

Polynova skapar utrymme för att växa!

12 jan 2021
Polynova skapar utrymme att växa med optimering av varuflöden genom satsning på nytt lager och en innovativ logistiklösning.

Storsatsning på Norge med ny area manager

4 dec 2020
Plastbranchen utvecklas och Polynova har högt ställda krav på expertis inom material och hållbarhet. Vi satsar nu på att ytterligare stärka kompetensen med Raymond Tinglum som ny Area Manager, Norge.

Minska smittspridningen med vattenlösliga tvättsäckar

1 dec 2020
Smittförebyggande hantering av risktvätt! Polynovas vattenlösliga tvättsäckar bidrar till trygghet för både personal och brukare, samtidigt som de är skonsamma för miljön.

Kundinformation Covid19

27 nov 2020
Polynovas verksamhet påverkas under Covid19 av efterfrågan på hygien- och skyddsprodukter och försvårade godstransporter. För att du som kund ska påverkas så lite som möjligt optimerar vi våra flöden i takt med de förutsättningar som finns på marknaden.

Hur kan vi reducera plast genom att använda plast?

3 nov 2020
Lika säkra som vi är på att var sak har sin plast är vi på att plast måste hanteras ansvarsfullt. Att det är en produkt som är billig att framställa betyder inte att vi har rätt att slösa.

Nya FTI avgifter från oktober 2020

8 sep 2020
Den 1 oktober 2020 uppdaterar FTI - Förpacknings- och Tidningsinsamlingen - sina avgifter på plast. Sen tidigare är serviceförpackningar av plast uppdelade i olika nivåer för att styra marknaden mot material och utföranden som är mer eftertraktade ur e...

Pridekassen

18 maj 2020
Med vår nya miljövänliga påse vill vi belysa vikten av mångfald och allas rättigheter. Bärkassen är tillverkad av slitstark PP-Woven och kan återvändas otaliga gånger för att sen återvinnas igen.